Pinwheels Friptură La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rotițele de friptură la grătar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.58 pe portie. O porție conține 281 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de busuioc, arpagic, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Steak Pinwheels, Pinwheels Steak Umplute, și Flanc Friptură Pinwheels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați fripturile la 1/4-in. Într-un castron mare, combinați slănina, ciupercile, ceapa, busuiocul și arpagicul; se întinde uniform peste fripturi.
Rulați carnea și fixați-o cu frigarui sau scobitori.
Tăiați fiecare rolă în 1/2-până la 3/4-in. felii și fixați cu o scobitoare.
Grătiți la foc mediu-fierbinte timp de 4-6 minute pe fiecare parte până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.