Pinto Bean Nachos

Pinto Bean Nachos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați salsa îmbuteliată, queso fresco, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Nachos Cheesy cu Salsan de fasole Pinto și jalape Murat 6OS, Plăcintă Cu Fasole Pinto, și Plăcintă Cu Fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați jumătate din pene de tortilla într-un singur strat pe o foaie mare de copt; acoperiți ușor pene cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt crocante. Repetați procedura cu pene de tortilla rămase și spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați chimen, pudră de chili și usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați fasole pinto și aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 10 minute. Amestecați parțial amestecul de fasole cu un tocător de cartofi până când este ușor gros.
Așezați 8 jetoane pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de fasole uniform peste chipsuri de tortilla pe fiecare farfurie; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri queso fresco, 2 1/2 linguri salsa și 2 1/2 linguri avocado.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de coriandru.