Pinto Bean Dip
Pinto Bean Dip este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 74 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 5 minute. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, zahăr, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 90%. Încercați Plăcintă Cu Fasole Pinto, Plăcintă Cu Fasole Pinto, și Tacos Cu Fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasole pinto, oțet, piper jalapeno, sare, zahăr, boia de ardei, pudră de ceapă, pudră de usturoi și piper cayenne într-un robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.