Pinot Noir-somonul fiert este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 553 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 6.58 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, morcovi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Somon Incrustat Cu Susan Cu Reducere Pinot Noir, Somon placat cu sos Pinot Noir-Berry, și Pinot Noir Brownies.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie de 10 inci, cu fața dreaptă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente; sotati 15 minute sau până când legumele sunt fragede și ceapa este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vin; aduceți la fierbere la foc mare. Puneți cu grijă somonul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și braconați 5 minute sau până când fulgii de somon cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați somonul pe placa de servire; acoperiți cu folie. Creșteți căldura la mare. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă și se aruncă legumele. Aduceți bulionul de vin la fiert; gătiți la foc mare 3 minute sau până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, sarea, piperul și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.