Pink Brain Shooter
Pink Brain Shooter este un fără gluten rețetă cu 1 porție. Această băutură are 1392 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $12.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Un amestec de apă, schnapps de piersici, mucegai de gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Oyster Shooter, Vată De Zahăr Shooter, și Rainbow Jelly Shooter.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o matriță de gelatină în formă de creier.
Se amestecă amestecul de gelatină de piersici cu apă clocotită într-un castron pentru a dizolva gelatina. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă laptele evaporat și schnapps de piersici; se toarnă în matrița pregătită. Se dă la frigider până se fixează, 4 până la 6 ore.
Pentru a decora, înmuiați matrița în apă foarte caldă (nu lăsați apa să intre în partea superioară a matriței) pentru a slăbi; inversați matrița pe un platou de servire și ridicați-o pentru a lăsa creierul la locul său.
Amestecați colorantul alimentar albastru și roșu într-un castron mic cu 2 lingurițe de apă. Folosiți o pensulă mică curată pentru a picta colorarea în canelurile creierului. Întoarceți creierul la frigider până când colorantul alimentar se stabilește.