Pilaful de orez sălbatic al Rebeccăi

Pilaful de orez sălbatic al Rebeccăi
Rebecca ' s Wild Rice Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 165 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 58 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, supă de ceapă condensată, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pilaf De Orez Sălbatic, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un aragaz de 2 litri și un vas de copt sigur pentru cuptor cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți untul în vasul de copt la foc mediu. Se amestecă orezul sălbatic și orezul brun. Gatiti si amestecati timp de 5 minute. Se amestecă ceapa; gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Scoateți din căldură. Se amestecă ciupercile și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(23)(23)
4
Se toarnă supa de ceapă și consomme peste amestecul de orez. Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu care a fost acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Coaceți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 1 oră și 15 minute. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista