Pilaful de orez sălbatic al Rebeccăi
Rebecca ' s Wild Rice Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 165 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 58 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, supă de ceapă condensată, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pilaf De Orez Sălbatic, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un aragaz de 2 litri și un vas de copt sigur pentru cuptor cu spray de gătit antiaderent.
Topiți untul în vasul de copt la foc mediu. Se amestecă orezul sălbatic și orezul brun. Gatiti si amestecati timp de 5 minute. Se amestecă ceapa; gătiți încă 5 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă ciupercile și migdalele.
Se toarnă supa de ceapă și consomme peste amestecul de orez. Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu care a fost acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 1 oră și 15 minute. Se amestecă înainte de servire.