Pilaf de Quinoa cu anghinare, praz și mazăre de zahăr
Pilaf de Quinoa cu anghinare, praz și mazăre de zahăr ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 359 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Un amestec de mazăre de zahăr în diagonală, ulei de măsline extra virgin carapelli, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 93%. Încercați Mazăre de zahăr cu praz și Pancetta, Risotto cu mazăre de zahăr și Praz de primăvară, și Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă bulionul și quinoa; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 7 minute.
Se amestecă mazărea de zahăr; acoperiți și continuați să fierbeți 6 până la 8 minute sau până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită. Se amestecă inimile de anghinare; se încălzește. Se acoperă cu nuci de pin, brânză și piper.