Pilaf de pui și năut
Pilaf de pui și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 804 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, șofran, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pilaf de curcan și năut, Revithopilafo (Pilaf De Năut), și Năut Orzo Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți firele de șofran într-un castron mic, adăugați 2 lingurițe de apă clocotită și lăsați deoparte cel puțin 10 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu. Condimentează puiul cu sare și piper și presară coriandru și chimen. În loturi, gătiți puiul, amestecând des, timp de 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați uleiul rămas în cratiță și încălziți.
Adăugați ceapa, ardeiul roșu și usturoiul și gătiți, amestecând des, aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Se amestecă orezul. Întoarceți puiul în cratiță și amestecați bulionul, împreună cu șofranul și lichidul său, sare de linguriță și frunzele de dafin. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 15 minute. Clătiți și scurgeți năutul, apoi amestecați împreună cu stafidele și gătiți aproximativ 5 minute sau până când orezul este fraged.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Se transferă într-un platou cald de servire și se servește fierbinte, presărat cu migdale și pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;