Pilaf de orz și sparanghel

Pilaf de orz și sparanghel
Pilaf de orz și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 424 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, sulițe sparanghel, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Pilaf De Orez De Orz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați uleiul și sotati ceapa și usturoiul până la translucid și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orzul și amestecați împreună, astfel încât orzul să fie acoperit cu ulei și să înceapă să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Reduceți căldura și adăugați încet stocul de legume puțin câte puțin la orzul prăjit. Amestecați constant până când tot lichidul pe care l-ați adăugat s-a evaporat, apoi adăugați mai mult. Continuați să faceți acest lucru până când toate stocurile au fost utilizate. Reduceți căldura la minim și adăugați sparanghelul. Fierbeți până când sparanghelul este gătit, în mod normal în jur de 8 minute. Nota bucătarului: alternativ, puteți albi sparanghelul mai întâi în apă clocotită, înainte de a-l adăuga la orzul gătit. Acest lucru vă va economisi timp dacă vă grăbiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
OrzOrz
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Amestecați smântâna, brânza și untul și reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu busuiocul tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista