Pilaful de orz cu ciuperci saut este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica ceapa, ciuperci buton, ciuperci buton, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf de orz cu ciuperci, ardei roșii și spanac, Pilaf de orz cu ciuperci, ardei roșii și spanac, și Pilaf de cuscus cu Ciuperci sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile porcini uscate și apa clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând lichid de ciuperci. Tăiați mărunt ciupercile porcini; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă sau grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci buton tocate; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
5
Adăugați ciuperci porcini, vin, piper și usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Piper
Vin
6
Se ia de pe foc.
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați lichid de ciuperci rezervat, 2 1/4 căni de apă, amestec de porcini, orz și sare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când orzul este fraged. Puf cu o furculiță; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Orz
Apă
Sare
10
Topiți cu grijă untul într-o tigaie din fontă sau grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ciupercile cu buton feliate și sotati timp de 5 minute sau până se rumenesc. Acoperiți pilaful cu Ciuperci sotate.