Cranberry Wild Rice Pilaf ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 162 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați orz perlat, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Pilaf de orez sălbatic cu afine , caise și Pecan (gf + Vegan), Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Clătiți și scurgeți orezul; puneți într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
3
Se ia de pe foc; se amestecă orz, afine, coacăze și unt. Lingurați într-un vas uns 1-1/2-qt/ copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Coacăze
Orz
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se acoperă și se coace la 325 de euro timp de 55 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.