Pilaf De Orez Grecesc
Pilaf de orez grecesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 319 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, carne de vită consomm, telina, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Pilaf De Orez În Stil Grecesc, Kritharaki Me Rize (orzo grecesc și Pilaf de orez), și Pilaf De Orez În Stil Grecesc Cu Coapse De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați orez, țelină și ceapă și sotati 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se amestecă consomme și următoarele 4 ingrediente.
Turnați amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 de minute sau până când orezul este gata.
Îndepărtați frunzele de dafin.
Notă: pentru scopuri de testare numai, am folosit orez minut.