Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent

Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent
Pilaf de orez de primăvară cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 134 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de bulion de pui, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent, Pilaf De Orez Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent, și Ciuperci Cu Aragaz Lent Și Pilaf De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orez, ceapă și sare; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand orezul se rumeneste usor. Se amestecă bulionul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc.
4
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se toarnă amestecul de orez în aragaz. Se amestecă morcovii. Asigurați-vă că tot orezul este sub lichid și nu se lipeste de partea aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Capac; gatiti la foc mic setarea 2-2 ore 30 minute.
7
Se amestecă mazărea și ardeiul gras. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Se presară migdale și pătrunjel. Orezul se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista