Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent

Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent
Pilaf de orez de primăvară cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 134 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de bulion de pui, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent, Pilaf De Orez Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent, și Ciuperci Cu Aragaz Lent Și Pilaf De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați orez, ceapă și sare; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand orezul se rumeneste usor. Se amestecă bulionul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc.
4
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se toarnă amestecul de orez în aragaz. Se amestecă morcovii. Asigurați-vă că tot orezul este sub lichid și nu se lipeste de partea aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Capac; gatiti la foc mic setarea 2-2 ore 30 minute.
7
Se amestecă mazărea și ardeiul gras. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Se presară migdale și pătrunjel. Orezul se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista