Pilaf de orez cu smochine
Pilaf de orez cu smochine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $ 3.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 634 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de struguri, orez basmati și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul și se sotează 2 minute, amestecând de câteva ori.
Adăugați apă, piper, ienibahar, coacăze, sare și smochine. Se amestecă ușor.
Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 20 de minute. Dacă apa se gătește din orez prea repede, puteți adăuga un pic mai mult, apoi re-acoperiți până la fiert.
Descoperiți orezul și puful cu o furculiță, având grijă să nu zdrobiți smochinele. Farfurie, deasupra cu migdale tocate și servește.