Pilaf De Orez Cu Fructe

Pilaf De Orez Cu Fructe
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Pilaf de orez cu fructe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 200 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, stafide aurii, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Pilaf De Orez Cu Fructe, Pilaf De Orez Sălbatic Cu Fructe, și Makeover Fructe Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente; gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați 2 1/4 căni de apă și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 17 până la 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
OrezOrez
SareSare
4
Charles și Judy Russell, Birmingham, Alabama

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista