Pilaf de orez cu fenicul și morcovi este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 110 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Un amestec de pătrunjel, morcov, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare sunt Pilaf de orez cu morcovi, mazăre și pătrunjel, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fenicul și morcovul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Fenicul
3
Adăugați orez și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 55 până la 60 de minute sau până când orezul este fraged.