Pilaf De Orez Cu Ciuperci

Pilaf De Orez Cu Ciuperci
Pilaf de orez cu ciuperci este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere migdale, cuburi de vită instant bouillon Wyler, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf de orez cu ciuperci și salvie, Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci, și Orez Brun-Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati 3 pana la 4 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Adăugați orez; gatiti 3 min., amestecând frecvent. Între timp, dizolvați bulionul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Se adaugă la orez; se amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Se fierbe la foc mic 5 min. sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Se amestecă migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista