Pilaf de orez cu ciuperci este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere migdale, cuburi de vită instant bouillon Wyler, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf de orez cu ciuperci și salvie, Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci, și Orez Brun-Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati 3 pana la 4 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați orez; gatiti 3 min., amestecând frecvent. Între timp, dizolvați bulionul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se adaugă la orez; se amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Se fierbe la foc mic 5 min. sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper