Pilaf de orez cu afine cu nuci

Pilaf de orez cu afine cu nuci
Nutty Cranberry Rice Pilaf este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovovegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 286 de calorii. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Un amestec de sare, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pilaf de orez cu afine, Pilaf de orez cu afine și Pilaf de orez sălbatic cu afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez; gatiti si amestecati 5 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Se amestecă bulionul, merisoarele și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Se ia de pe foc. Se amestecă caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista