Pilaf De Orez Brun În Stil Casnic

Pilaf De Orez Brun În Stil Casnic
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Pilaf de orez brun în stil casnic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 397 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, caju și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. 74 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Brun, Pilaf De Orez Brun, și Pilaf De Orez Brun Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1-1 / 2 căni de apă la fiert, adăugați orez. Aduceți conținutul înapoi la fierbere, acoperiți oala și fierbeți timp de 45-50 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Aproximativ 20 de minute înainte de terminarea gătitului, încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se sotează, amestecând frecvent până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și morcovii și continuați să amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Puneți ciupercile în tigaie și gătiți până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați năutul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6
Când orezul este terminat de gătit, turnați ouăle în tigaie și gătiți amestecul, amestecând constant până când ouăle sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați ardeiul, pătrunjelul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți orezul fiert în tigaie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți pilaful fierbinte cu sos de soia pe lateral pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista