Pilaf De Orez
Pilaf de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf.
Instrucțiuni
Topiți untul cu șalota într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Condimentează cu sare și piper și gătește până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și amestecați până când este acoperit cu unt. Creșteți căldura la mediu-mare.
Lăsați orezul să se gătească până se prăjește, amestecând ocazional, încă aproximativ 5 minute.
Se amestecă bulionul, frunza de dafin și rozmarinul. Aduceți la foc mic la foc mic, acoperiți și gătiți până când tot bulionul a fost absorbit de orez și orezul este fraged, aproximativ 15 până la 18 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se fixeze 5 minute. Aruncați rozmarinul și frunza de dafin. Pufați orezul cu o furculiță și serviți.