Pilaf de linte și orez
Pilaf de linte și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 301 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de iaurt, usturoi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ceapă vidaliană umplută cu Pilaf de orez-linte, Orez Brun Curry La Cuptor Și Pilaf De Linte, și Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 3 litri la foc mare, aduceți lintea și 2 1/2 căni de apă la fierbere. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie pentru a mușca, 20 până la 25 de minute.
Între timp, adăugați ulei, ceapă și usturoi într-o tigaie de 12 inci la foc mediu; se amestecă des până când ceapa este aurie, 15 până la 18 minute.
Adăugați orez, sare, chimen și piper; se amestecă până când orezul pare opac, aproximativ 3 minute.
Se amestecă linte și încă 2 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca și lichidul este absorbit, 13 până la 15 minute.
Se servește cu sos de iaurt.