Pilaf De Cuscus Cu Fructe

Pilaf De Cuscus Cu Fructe
Pilaf de cuscus cu fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 203 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nuci de pin, suc de portocale, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Pilaf De Orez Cu Fructe, Pilaf Basmati cu fructe cu fistic, și Pilaf De Orez Sălbatic Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți coacăze, cireșe, caise și suc de portocale într-un castron mediu; adăugați 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
CoacăzeCoacăze
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea 45 de minute, amestecând de două ori.
3
Scurgeți bine; aruncați amestecul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
4
Aduceți 1/2 cană de apă și bulion la fiert într-o cratiță mare; amestecați treptat amestecul de fructe și cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 8 minute. Fluff cu o furculiță; puneți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați ceapa, pătrunjelul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) în amestecul de cuscus; amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista