Pilaf de creveți și Quinoa
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Pilaf de creveți și Quinoa ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 119 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână quinoa, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați quinoa; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Adăugați 2 1/4 căni de apă și 1/2 linguriță. sare la tigaie. Întoarceți căldura la mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute, amestecând creveții în ultimele 5 minute. Ridicați capacul după 15 minute și verificați dacă creveții sunt fierți și cea mai mare parte a apei a fost absorbită. Dacă nu, gătiți 1 minut sau 2 mai mult.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 10 minute.
Transferați amestecul într-un bol de servire. Se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.