Pilaf de creveți și Quinoa

Pilaf de creveți și Quinoa
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Pilaf de creveți și Quinoa ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 119 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână quinoa, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf.

Instrucțiuni

1
Ulei cald într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați quinoa; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4
Adăugați 2 1/4 căni de apă și 1/2 linguriță. sare la tigaie. Întoarceți căldura la mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute, amestecând creveții în ultimele 5 minute. Ridicați capacul după 15 minute și verificați dacă creveții sunt fierți și cea mai mare parte a apei a fost absorbită. Dacă nu, gătiți 1 minut sau 2 mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CrevețiCreveți
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 10 minute.
6
Transferați amestecul într-un bol de servire. Se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista