Pilaf De Creveți Lowcountry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pilaf de creveți Lowcountry. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa pre-tăiată, usturoiul îmbuteliat, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți și crupe Lowcountry, Lowcountry Mic Dejun Creveți, și Lowcountry creveți-și-Okra Pilau.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras și ceapa în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați usturoiul și condimentul Old Bay în tigaie; saut 1 minut.
Adăugați creveți, vin și suc de scoici; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; se acoperă și se ia de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă 1 lingură de cimbru și roșii; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Se presară cu restul de 1 lingură de cimbru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.