Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf cu pui, spanac și nuci. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mărar, orez basmati, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pilaf cu pui, spanac și nuci, Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin, și Pui prăjit cu spanac ofilit și nuci Tamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ceapa; se sotează 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă orezul și se gătește 1 minut, amestecând constant. Se amestecă 1 1/2 lingurițe ulei, roșii, sare, bulion și scorțișoară; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Tomate
Bulion
Ceapă
Orez
Sare
Ulei De Gătit
3
Se amestecă spanacul; gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Spanac
4
Se presară uniform cu nuci și mărar. Aruncați bățul de scorțișoară.