Pilaf cu pui, spanac și nuci

Pilaf cu pui, spanac și nuci
Pilaf cu pui, spanac și nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.57 pe portie. O porție conține 403 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, orezul basmati, mărarul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf cu pui, spanac și nuci, Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin, și Pui prăjit cu spanac ofilit și nuci Tamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați bețișoare de ceapă și scorțișoară; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă orezul și se sotează 1 minut. Se amestecă restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, roșii, sare și bulion. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați spanacul și stafidele; sotati 2 minute sau până când spanacul se ofileste. Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Se presară cu nuci și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Pentru copil: omiteți nucile și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Serviți linguri într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista