Pilaf Basmati cu migdale și Cilantro
Pilaf Basmati cu migdale și Cilantro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Nutty Basmati Pilaf, Dal Curried cu Pilaf Basmati-stafide, și Pilaf Basmati cu fructe cu fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Se adaugă migdalele și se sotează 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați orezul și usturoiul și sotati timp de 2 minute. Se amestecă apa și bulionul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se amestecă cilantro și ingredientele rămase.