Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas)
Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 460 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 602 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica toate scop făină, gălbenușuri, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Porc Cu Portocale Mandarine, Tort De Portocale Mandarine Cu Glazură, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de F. F. Ungeți și făinați trei tigăi de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În bolul unui mixer de stand prevăzut cu un accesoriu cu palete, unt de smântână și zahăr împreună la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 5 minute). Reduceți viteza mixerului la mediu și adăugați ouă și gălbenușuri, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare până la încorporare și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Odată ce ouăle au fost adăugate, amestecați în vanilie. Alternați adăugarea de ingrediente uscate și lapte o treime la un moment dat la viteză mică, amestecând până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați portocalele mandarine și coaja. Bateți cu viteză mare până când portocalele sunt zdrobite și bine încorporate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Împărțiți aluatul în mod egal între 3 tigăi de tort și coaceți până se rumenesc și elastic la atingere, iar testerul de tort introdus în centru iese curat, 25-27 de minute, rotind tigăile la jumătatea drumului. Răciți prăjiturile în tigaie timp de 15 minute, apoi eliberați cu grijă din tigaie pe rafturile de răcire pentru a se răci complet. Nu asamblați tortul până nu s-a răcit complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se toarnă smântână în vasul unui mixer cu suport. Turn mixer la mare și începe bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahăr în timp ce mixerul funcționează. Odată ce se formează vârfuri moi, întoarceți mixerul la scăzut și adăugați amestecul de budincă de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Cu Gelatina De Capsuni
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Amestecați budinca timp de 1-2 minute, apoi opriți mixerul, răzuiți părțile laterale și amestecați ușor pentru a încorpora orice pudră de budincă rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Îndoiți tortul de ananas și îngheț adăugând un strat subțire de glazură între straturi pentru a lăsa suficient pentru a acoperi complet partea superioară și părțile laterale ale tortului. A se păstra acoperit la frigider.