Piersici și Mousse de cremă
Piersicile și Mousse-ul de cremă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert accesibil. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de extract de migdale, piersici, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Peaches n ' Cream Mousse Pie, Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Homemade nu putinei piersici și înghețată.
Instrucțiuni
Așezați piersicile în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Presărați gelatină peste nectarul de caise într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă piersicile și zahărul în piure. Gatiti la foc mediu, amestecand pana se dizolva gelatina.
Se ia de pe foc; se amestecă schnapps și extract de migdale. Se răcește 1 oră sau până la consistența albușului de ou neînvins.
Îndoiți ușor în topping biciuit. Se amestecă uniform amestecul în pahare parfait de 2 (8 uncii). Acoperiți și răciți până când este setat.
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți.