Piersici și afine condimentate în cupe Phyllo
Piersici și afine condimentate în cupe Phyllo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 447 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte de soia, aluat phyllo, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici și afine condimentate în cupe Phyllo, Piersici Și Cremă Phyllo Cupe, și Cupe Phyllo Cu Iaurt Grecesc, Piersici Proaspete Și Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o formă de brioșă cu spray de gătit cu aromă de unt; pus deoparte.
Așezați un teanc de 5 foi de aluat filo pe o suprafață plană. Pulverizați între fiecare foaie de phyllo cu spray de gătit. Folosiți un cuțit pentru a tăia pătrate de 5 pe 5 inci. Luați pătrate tăiate stivuite și încadrați-vă în cupe de briose. (
Așezați și pulverizați încă 5 foi, dacă este necesar.) Înfășurați bine și înghețați orice aluat nefolosit.
Puneți cupele phyllo în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 8 până la 10 minute, până se rumenesc ușor.
Scoateți și răciți complet.
Într-un bol mediu de amestecare combinați amestecul de budincă și laptele de soia.
Bateți timp de 2 minute sau până când budinca se îngroașă. Se amestecă extractul de scorțișoară și migdale. Acoperiți și dați la frigider timp de 5 până la 10 minute.
Odată ce budinca este setată, amestecați bucățile de piersici și toppingul bătut în castron până când sunt combinate.
Se amestecă amestecul în cupe filo răcite.
Se ornează cu afine uscate.