Piersici la grătar peste rucola cu brânză de capră și Prosciutto

Piersicile la grătar peste rucola cu brânză de capră și Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână o cantitate de sare kosher, piersici, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Prosciutto Cu Brânză De Capră, Rucola Și Smochine Întinse, Salată de șuncă la grătar cu piersici și brânză de capră, și Pizza la grătar cu gem de smochine, Prosciutto, brânză albastră și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți până când oțetul se reduce la 2 linguri (aproximativ 2 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă mierea. Se răcește la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul la foc mare.
Așezați pene de piersici pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 30 de secunde pe fiecare parte sau până când apar urme de grătar, dar piersicile sunt încă ferme.
Scoateți din grătar; pune deoparte.
Combinați uleiul, piperul și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați rucola, aruncând ușor pentru a acoperi. Aranjați amestecul de rucola pe un platou. Se acoperă cu pene de piersici și prosciutto.
Stropiți cu sirop balsamic; se presară cu brânză.