Piersici la grătar cu înghețată de vanilie
Piersicile la grătar cu înghețată Vanillan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 473 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piersici, înghețată vanillan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piersici la grătar cu înghețată Vanillan, Piersici La Grătar, Cireșe Braconate Și Înghețată De Fasole De Vanilie, și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați piersicile de-a lungul cusăturii până la capăt și răsuciți jumătățile de pe groapă.
Periați părțile tăiate cu ulei de struguri sau ulei vegetal. Gatiti, taiati partea in jos, pe un gratar fierbinte pana cand fructele au semne de gratar, 3 pana la 4 minute.
Ungeți blaturile cu ulei, întoarceți-le și treceți la căldură indirectă.
Presărați părțile tăiate cu zahăr scorțișoară. Acoperiți grătarul și gătiți până când zahărul este topit și fructele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Serviți cu înghețată de vanilie (presărați zahăr suplimentar de scorțișoară dacă doriți).