Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură

Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piersicile la grătar cu sos proaspăt de zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți zahăr, apă, dar piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Grătar: piersici cu sos proaspăt de zmeură, Piersici la gratar cu sos de zmeura si crema de lamaie, și Piersici proaspete cu sos Amaretto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree 2 1/4 cani zmeură proaspătă împreună cu 3 linguri de apă în robotul de bucătărie până când piureul este neted. Se strecoară piureul de zmeură prin strecurătoare cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a elibera cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Se amestecă 3 linguri de zahăr și 1 lingură de suc proaspăt de lămâie până se omogenizează. Sosul proaspăt de zmeură do AHEAD poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
2
Pregătiți grătarul (foc mediu). Topiți untul cu zahăr brun într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ungeți jumătățile de piersici peste tot cu amestec de unt topit. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
5
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Per porție: 310 calorii, 46G carbohidrați, 5G proteine, 14G grăsimi, 50 mg colesterol, 40 mg sodiu, 5G fibre
7
Altele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista