Piersici La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersicile la grătar. Această rețetă servește 1 și costă 92 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 204 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere, ulei de măsline, piersică și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Piersici la grătar + piersici și înghețată, Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și smântână și coulis de cireșe, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați ușor partea tăiată a fiecărei jumătăți de piersică cu ulei.
Când grătarul este fierbinte, gătiți jumătățile de piersici la foc mediu cu carnea în jos pe grătar sau tigaie pentru grătar 2 până la 3 minute sau până când jumătățile de piersici sunt înmuiate și apar semne de grătar. Cu clești, scoateți cu grijă din grătar.
Pentru a servi, stropiți jumătățile de piersici cu cantitatea dorită de miere.