Piersici la gratar cu zahar brun cu ciocolata alba
Piersici la grătar cu zahăr brun cu ciocolată albă este o garnitură fără gluten . Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți per porție. O porție conține 163 de calorii , 2 g de proteine și 13 g de grăsimi . Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată de copt, scorțișoară măcinată, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 17% . Acest scor este destul de prost. Piersicile la grătar cu zahăr brun cu ciocolată albă , piersicile la grătar cu zahăr brun și piersicile la grătar cu sos de zahăr brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, zahărul brun și scorțișoara.
Se adaugă piersici, câte o jumătate și se amestecă. Rezervați amestecul de unt rămas.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Pune piersicile cu partea tăiată în jos pe grătar. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 5 minute.
Întoarceți și umpleți piersicile cu ciocolată albă.
Stropiți cu amestecul de unt rezervat. Acoperiți și grătarul încă 4-5 minute sau până când piersicile sunt fragede și încep să se caramelizeze.
Presărați piersici cu nuci pecan și serviți cu frișcă dacă doriți.