Piersici glazurate în coșuri Phyllo cu cremă de Ricotta

Piersici glazurate în coșuri Phyllo cu cremă de Ricotta este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, încercați build-a-meal, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piersici Și Cremă Phyllo Cupe, Pate De Ciuperci În Coșuri De Patiserie Phyllo, și Spike It: piersici glazurate cu Bourbon cu cremă Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați ricotta, 1 lingură de zahăr granulat și vanilie într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți.
Combinați 2 linguri de zahăr granulat și alune. Stivați 2 foi filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți foile rămase pentru a preveni uscarea); periați cu jumătate de unt.
Presărați stiva phyllo cu jumătate de amestec de alune. Repetați procedura cu 2 foi de filo, untul rămas și amestecul de alune rămas. Se acoperă cu restul de 2 foi phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit.
Tăiați stiva în dreptunghiuri de 6 (7 x 6 inci). Așezați cu grijă 1 dreptunghi stratificat în fiecare dintre ramekinele de 6 (8 uncii) acoperite cu spray de gătit. Apăsați ușor dreptunghiurile în ramekins pentru a forma coșuri (phyllo se va extinde cu aproximativ 1 inch peste vârfurile ramekins).
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc ușor și crocant. Se răcește în ramekins pe un suport de sârmă. Îndepărtați cu grijă coșurile phyllo din ramekins.Chiar înainte de servire, întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de brânză în fundul fiecărui coș phyllo.
Combinați piersicile și jeleul topit, aruncând pentru a acoperi. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de piersici în fiecare ceașcă phyllo.
Se presară uniform cu zahăr pudră.