Piersici glazurate în coșuri Phyllo cu cremă de Ricotta

Piersici glazurate în coșuri Phyllo cu cremă de Ricotta
Piersici glazurate în coșuri Phyllo cu cremă de Ricotta este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, încercați build-a-meal, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piersici Și Cremă Phyllo Cupe, Pate De Ciuperci În Coșuri De Patiserie Phyllo, și Spike It: piersici glazurate cu Bourbon cu cremă Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați ricotta, 1 lingură de zahăr granulat și vanilie într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați 2 linguri de zahăr granulat și alune. Stivați 2 foi filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți foile rămase pentru a preveni uscarea); periați cu jumătate de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Presărați stiva phyllo cu jumătate de amestec de alune. Repetați procedura cu 2 foi de filo, untul rămas și amestecul de alune rămas. Se acoperă cu restul de 2 foi phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Tăiați stiva în dreptunghiuri de 6 (7 x 6 inci). Așezați cu grijă 1 dreptunghi stratificat în fiecare dintre ramekinele de 6 (8 uncii) acoperite cu spray de gătit. Apăsați ușor dreptunghiurile în ramekins pentru a forma coșuri (phyllo se va extinde cu aproximativ 1 inch peste vârfurile ramekins).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc ușor și crocant. Se răcește în ramekins pe un suport de sârmă. Îndepărtați cu grijă coșurile phyllo din ramekins.Chiar înainte de servire, întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de brânză în fundul fiecărui coș phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Combinați piersicile și jeleul topit, aruncând pentru a acoperi. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de piersici în fiecare ceașcă phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
9
Se presară uniform cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista