Piersici fierte cu umplutură de brânză cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersicile braconate cu umplutură de brânză cremă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 335 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, scorțișoară măcinată, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersici și smântână, Piersici prajite cu frisca, și Vin piersici cu înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa, zahărul, vanilia și scorțișoara; adăugați piersici. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când piersicile sunt fragede.
Îndepărtați piersicile cu o lingură pliată; se răcește la temperatura camerei. Aruncați lichidul de gătit. Înjumătățiți, gropiți și curățați piersicile; la frigider până la răcire.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor, chipsurile de ciocolată și sucul de portocale până se amestecă. Țeavă sau lingură în jumătăți de piersici.
Se presară cu scorțișoară suplimentară.