Piersici de scorțișoară cu biscuiți de zahăr și frișcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersicile de scorțișoară cu biscuiți cu zahăr și frișcă. Această rețetă face 4 porții cu 923 calorii, 11g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pachetul coaceți biscuiți, piersici în sirop greu, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piersici la gratar cu scortisoara proteine frisca si Caramel, Scorțișoară zahăr aluat pâine prăjită franceză coace cu crema de iaurt biciuit, și Frisca vegana fara zahar akan Aquafaba frisca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți biscuiții pe o foaie de prăjituri și presărați cu 2 linguri de zahăr.
Coaceți la 425 grade F timp de 10 minute sau până când sunt aurii la margini.
Încălziți piersicile condimentate cu scorțișoară și nucșoară la foc mic într-o cratiță mică.
Bateți smântâna și restul de 2 linguri de zahăr cu mixerul de mână până se formează vârfuri moi.
Împărțiți biscuiții calzi și umpleți cu linguri de piersici calde. Se acoperă cu blat de biscuiți cu zahăr și se servește cu multă frișcă proaspătă.