Piersici cu zahăr brun la grătar cu ciocolată albă
Piersicile cu zahăr brun la grătar cu ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zahăr brun piersici la grătar cu ciocolată albă, Piersici La Grătar Cu Zahăr Brun, și Piersici la grătar cu sos de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați jumătăți de piersici; aruncați pentru a acoperi bine.
Așezați piersicile, tăiate cu fața în jos, pe grătar. Grătiți până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut. Folosind clești, întoarceți piersicile. Împărțiți ciocolata albă tocată între cavitățile de piersici și stropiți amestecul de unt rămas din castron peste ciocolată. Grătiți până când ciocolata începe să se topească și piersicile sunt carbonizate, aproximativ 2 minute. Împărțiți jumătățile de piersici între boluri.
Se presară cu fistic și se servește.