Piersica Păstrează Tortul De Lire
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu conserve de piersici ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lire Kamut cu conserve de migdale-caise, Tort De Piersici, și Bourbon Piersic Pound Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie Bundt de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină.
Bateți untul cu un mixer la viteză medie până devine pufos. Adăugați treptat zahăr brun și zahăr granulat, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în răspândirea piersicii și ghimbirul.
Adăugați ouă și albuș de ou, câte 1, bătând după fiecare adăugare.
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea.
Combinați Zara și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă extractele.
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Praf cu zahăr pudră.