Pierogi de cartofi cu varză saut și mere

Pierogi de cartofi cu varză saut și mere
Pierogi de cartofi cu varză saut și mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de mere, varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păstârnac Pierogi cu varză roșie murată și mere Sotate, Varză saut și mere, și Varză Roșie Sotată Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pierogi conform instructiunilor pachetului.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați mărul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați varza, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, până când varza este ușor ofilită, dar încă crocantă, aproximativ 3 minute. Împărțiți varza și mărul între farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se servește cu pierogi și smântână pe lateral. Fapt alimentar: găluștele poloneze numite pierogi vin cu umpluturi dulci și sărate. Deși pierogi poate fi fiert, panfrying este cel mai bun mod de a elibera și intensifica aromele lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista