Piernik-Pâine Cu Miere

Piernik-Pâine Cu Miere
Piernik-pâinea cu miere este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 1225 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. Un amestec de miere, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piernik (turtă dulce poloneză), Pâine de bere cu miere cu unt cu unt de miere, și Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați zahărul, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și ouăle. Se amestecă laptele și uleiul și se amestecă bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți mierea într-o oală mică și aduceți la fierbere. Se amestecă mierea în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă făina în castron. Îndoiți stafidele și nucile. Se amestecă manual cu o lingură robustă timp de 10 minute. Lăsați aluatul să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor patru tigăi de pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
5
Umpleți fiecare tigaie cu aproximativ 2 centimetri de aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți 1 oră 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centrul unei pâini iese curată. Pâinea va fi de culoare maro și se va crăpa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista