Piernik-Pâine Cu Miere
Piernik-pâinea cu miere este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 1225 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. Un amestec de miere, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piernik (turtă dulce poloneză), Pâine de bere cu miere cu unt cu unt de miere, și Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și ouăle. Se amestecă laptele și uleiul și se amestecă bicarbonatul de sodiu.
Puneți mierea într-o oală mică și aduceți la fierbere. Se amestecă mierea în castron.
Se amestecă făina în castron. Îndoiți stafidele și nucile. Se amestecă manual cu o lingură robustă timp de 10 minute. Lăsați aluatul să stea 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor patru tigăi de pâine de 8x4 inch.
Umpleți fiecare tigaie cu aproximativ 2 centimetri de aluat.
Coaceți 1 oră 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centrul unei pâini iese curată. Pâinea va fi de culoare maro și se va crăpa deasupra.