Pieptul de vită al lui nach Waxman

Pieptul de vită al lui nach Waxman
Pieptul de carne de vită al lui Nach Waxman ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 502 calorii, 58G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piept de vită tăiat mai întâi, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pieptul lui Nach Waxman, Bucatini Jonathan Waxman cu anghinare, Cipolline și fasole Fava, și Piept De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pudrați ușor pieptul cu făină, apoi presărați piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o oală mare din fontă emailată rezistentă la cuptor sau într-o altă oală grea, cu un capac suficient de mare pentru a ține pieptul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pieptul în oală și rumeniți pe ambele părți până când pe suprafață apar zone maronii cruste ici și colo, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați pieptul într-un platou, măriți puțin focul, apoi adăugați ceapa în oală și amestecați constant cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite lipite de fundul oalei. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a dezvoltat o culoare maro bogata, dar nu este inca caramelizata, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Opriți focul și așezați pieptul și orice sucuri acumulate deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Întindeți pasta de roșii peste piept ca și cum ați glazura o prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
8
Se presară sare și mai mult piper după gust, apoi se adaugă usturoiul și morcovul în oală. Acoperiți oala, transferați-o la cuptor și gătiți pieptul timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați pieptul pe o tăietură și, folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați carnea peste Bob în felii groase de aproximativ 1/8 inch. Întoarceți feliile în oală, suprapunându-leîntr-un unghi, astfel încât să puteți vedea un pic din marginea superioară a fiecărei felii. Rezultatul final ar trebui să semene cu pieptul original neslicționat, înclinat ușor înapoi. Verificați condimentele și, dacă este absolut necesar, adăugați 2 până la 3 lingurițe de apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
BoabeBoabe
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Acoperiți oala și reveniți la cuptor. Coborâți focul la 325 km f și gătiți pieptul până când este fraged cu furculița, aproximativ 2 ore. Verificați o dată sau de două ori în timpul gătitului pentru a vă asigura că lichidul nu clocotește. Dacă este, adăugați încă câteva lingurițe de apă—dar nu mai mult. De asemenea, de fiecare dată cândverificați, lingurați o parte din lichid deasupra fripturii, astfel încât să se scurgă între felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Este gata să servească cu sucurile sale, dar, de fapt, este chiar mai bine a doua zi.
12
Retipărit cu permisiunea cărții Brisket de Stephanie Pierson, Editura Andrews McMeel din 2011
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista