Pieptul de vită al lui nach Waxman
Pieptul de carne de vită al lui Nach Waxman ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 502 calorii, 58G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piept de vită tăiat mai întâi, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pieptul lui Nach Waxman, Bucatini Jonathan Waxman cu anghinare, Cipolline și fasole Fava, și Piept De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pudrați ușor pieptul cu făină, apoi presărați piper după gust.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o oală mare din fontă emailată rezistentă la cuptor sau într-o altă oală grea, cu un capac suficient de mare pentru a ține pieptul bine.
Adăugați pieptul în oală și rumeniți pe ambele părți până când pe suprafață apar zone maronii cruste ici și colo, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptul într-un platou, măriți puțin focul, apoi adăugați ceapa în oală și amestecați constant cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite lipite de fundul oalei. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a dezvoltat o culoare maro bogata, dar nu este inca caramelizata, 10-15 minute.
Opriți focul și așezați pieptul și orice sucuri acumulate deasupra cepei.
Întindeți pasta de roșii peste piept ca și cum ați glazura o prăjitură.
Se presară sare și mai mult piper după gust, apoi se adaugă usturoiul și morcovul în oală. Acoperiți oala, transferați-o la cuptor și gătiți pieptul timp de 1 1/2 ore.
Transferați pieptul pe o tăietură și, folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați carnea peste Bob în felii groase de aproximativ 1/8 inch. Întoarceți feliile în oală, suprapunându-leîntr-un unghi, astfel încât să puteți vedea un pic din marginea superioară a fiecărei felii. Rezultatul final ar trebui să semene cu pieptul original neslicționat, înclinat ușor înapoi. Verificați condimentele și, dacă este absolut necesar, adăugați 2 până la 3 lingurițe de apă în oală.
Acoperiți oala și reveniți la cuptor. Coborâți focul la 325 km f și gătiți pieptul până când este fraged cu furculița, aproximativ 2 ore. Verificați o dată sau de două ori în timpul gătitului pentru a vă asigura că lichidul nu clocotește. Dacă este, adăugați încă câteva lingurițe de apă—dar nu mai mult. De asemenea, de fiecare dată cândverificați, lingurați o parte din lichid deasupra fripturii, astfel încât să se scurgă între felii.
Este gata să servească cu sucurile sale, dar, de fapt, este chiar mai bine a doua zi.
Retipărit cu permisiunea cărții Brisket de Stephanie Pierson, Editura Andrews McMeel din 2011