Pieptul bunicii Ethel cu Tzimmes

Pieptul bunicii Ethel cu Tzimmes
Reteta piept Grandman Ethel cu Tzimmes ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore. Acest fel principal are 917 calorii, 85g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 8,66 USD pe porție. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept fiert cu cidru cu Tzimmes, Pieptul nu-bunicii tale, și Pieptul bunicii Selma.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă pieptul și se freacă peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 17 x 11 inci (adâncime de 3 inci) la foc moderat, așezată pe 2 arzătoare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi brună, începând cu partea grasă în jos, pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se ia de pe foc, apoi se adaugă stoc și oțet în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu folie rezistentă și puneți pieptul la cuptor 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Adăugați morcovii și cartofii în tigaie și fierbeți, acoperiți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați prune uscate și fierbeți, acoperite, până când carnea este fragedă cu furculița, încă aproximativ 30 de minute. Se răcește carnea, neacoperită, la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperită, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
CarneCarne
7
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați pieptul pe o tăietură și feliați peste bobul de aproximativ 1/4 inch grosime. Aruncați cât mai multă grăsime de pe suprafața legumelor și sosului, apoi întoarceți carnea feliată în tigaie și reîncălziți, acoperită cu folie, până când este încălzită, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Presărați cu restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper, apoi aranjați carnea cu tzimmes și sos pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SosSos
CarneCarne
SareSare
1
Pieptul poate fi răcit până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate54
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista