Pieptul bunicii Ethel cu Tzimmes
Reteta piept Grandman Ethel cu Tzimmes ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore. Acest fel principal are 917 calorii, 85g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 8,66 USD pe porție. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept fiert cu cidru cu Tzimmes, Pieptul nu-bunicii tale, și Pieptul bunicii Selma.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă pieptul și se freacă peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 17 x 11 inci (adâncime de 3 inci) la foc moderat, așezată pe 2 arzătoare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi brună, începând cu partea grasă în jos, pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă stoc și oțet în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu folie rezistentă și puneți pieptul la cuptor 2 ore.
Adăugați morcovii și cartofii în tigaie și fierbeți, acoperiți, 1 oră.
Adăugați prune uscate și fierbeți, acoperite, până când carnea este fragedă cu furculița, încă aproximativ 30 de minute. Se răcește carnea, neacoperită, la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperită, cel puțin 12 ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Transferați pieptul pe o tăietură și feliați peste bobul de aproximativ 1/4 inch grosime. Aruncați cât mai multă grăsime de pe suprafața legumelor și sosului, apoi întoarceți carnea feliată în tigaie și reîncălziți, acoperită cu folie, până când este încălzită, aproximativ 40 de minute.
Presărați cu restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper, apoi aranjați carnea cu tzimmes și sos pe un platou mare.
Pieptul poate fi răcit până la 3 zile.