Piept fiert cu legume rădăcinoase

Piept fiert cu legume rădăcinoase
Pieptul fiert cu legume rădăcinoase este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 595 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, piept de vită, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept fiert cu legume rădăcinoase – 8 puncte, Piept cu legume rădăcinoase, și Piept Cu Legume Rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Se usucă pieptul și se presară cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de prăjire sigură pe aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați pieptul și gătiți, întorcându-vă cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați pieptul pe o farfurie și puneți-l deoparte.
5
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinul și 1/2 cană de apă, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile cu sucurile din cutie, 1/2 linguriță sare și piper după gust. Întoarceți carnea de vită în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaia de prăjire de pe foc și adăugați cartofii, morcovii și păstârnacul în jurul părților laterale ale pieptului. Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și prăjiți până când pieptul este foarte fraged și o furculiță o va străpunge cu ușurință, 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Transferați pieptul pe o tăietură și legumele pe un platou mare de servire. Acoperiți și păstrați cald. Îndepărtați grăsimea din partea superioară a sucurilor din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Așezați tigaia la foc mediu pe plită și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul s-a redus cu mai mult de jumatate si este similar cu un sos gros, 15-20 de minute. Feliați pieptul de cereale și transferați-l pe platou cu legumele. Condimentați sosul cu sare și piper și lingurați puțin peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate93
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista