Piept fiert cu legume rădăcinoase

Piept fiert cu legume rădăcinoase
Pieptul fiert cu legume rădăcinoase este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 595 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, piept de vită, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept fiert cu legume rădăcinoase – 8 puncte, Piept cu legume rădăcinoase, și Piept Cu Legume Rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Se usucă pieptul și se presară cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de prăjire sigură pe aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați pieptul și gătiți, întorcându-vă cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați pieptul pe o farfurie și puneți-l deoparte.
5
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați vinul și 1/2 cană de apă, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați roșiile cu sucurile din cutie, 1/2 linguriță sare și piper după gust. Întoarceți carnea de vită în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia de prăjire de pe foc și adăugați cartofii, morcovii și păstârnacul în jurul părților laterale ale pieptului. Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și prăjiți până când pieptul este foarte fraged și o furculiță o va străpunge cu ușurință, 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Transferați pieptul pe o tăietură și legumele pe un platou mare de servire. Acoperiți și păstrați cald. Îndepărtați grăsimea din partea superioară a sucurilor din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
10
Așezați tigaia la foc mediu pe plită și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul s-a redus cu mai mult de jumatate si este similar cu un sos gros, 15-20 de minute. Feliați pieptul de cereale și transferați-l pe platou cu legumele. Condimentați sosul cu sare și piper și lingurați puțin peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate93
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista