Piept fiert cu legume rădăcinoase

Pieptul fiert cu legume rădăcinoase este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 595 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, piept de vită, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept fiert cu legume rădăcinoase – 8 puncte, Piept cu legume rădăcinoase, și Piept Cu Legume Rădăcinoase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Se usucă pieptul și se presară cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de prăjire sigură pe aragaz la foc mediu.
Adăugați pieptul și gătiți, întorcându-vă cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Transferați pieptul pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 7 minute.
Adăugați vinul și 1/2 cană de apă, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Adăugați roșiile cu sucurile din cutie, 1/2 linguriță sare și piper după gust. Întoarceți carnea de vită în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Scoateți tigaia de prăjire de pe foc și adăugați cartofii, morcovii și păstârnacul în jurul părților laterale ale pieptului. Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și prăjiți până când pieptul este foarte fraged și o furculiță o va străpunge cu ușurință, 3 1/2 până la 4 ore.
Transferați pieptul pe o tăietură și legumele pe un platou mare de servire. Acoperiți și păstrați cald. Îndepărtați grăsimea din partea superioară a sucurilor din tigaia de prăjire.
Așezați tigaia la foc mediu pe plită și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul s-a redus cu mai mult de jumatate si este similar cu un sos gros, 15-20 de minute. Feliați pieptul de cereale și transferați-l pe platou cu legumele. Condimentați sosul cu sare și piper și lingurați puțin peste felii.
Serviți sosul rămas pe lateral.