Pieptul fiert cu legume rădăcinoase este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 595 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, piept de vită, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept fiert cu legume rădăcinoase – 8 puncte, Piept cu legume rădăcinoase, și Piept Cu Legume Rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Se usucă pieptul și se presară cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de prăjire sigură pe aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați pieptul și gătiți, întorcându-vă cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați pieptul pe o farfurie și puneți-l deoparte.
5
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vinul și 1/2 cană de apă, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile cu sucurile din cutie, 1/2 linguriță sare și piper după gust. Întoarceți carnea de vită în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți tigaia de prăjire de pe foc și adăugați cartofii, morcovii și păstârnacul în jurul părților laterale ale pieptului. Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și prăjiți până când pieptul este foarte fraged și o furculiță o va străpunge cu ușurință, 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Transferați pieptul pe o tăietură și legumele pe un platou mare de servire. Acoperiți și păstrați cald. Îndepărtați grăsimea din partea superioară a sucurilor din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Așezați tigaia la foc mediu pe plită și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul s-a redus cu mai mult de jumatate si este similar cu un sos gros, 15-20 de minute. Feliați pieptul de cereale și transferați-l pe platou cu legumele. Condimentați sosul cu sare și piper și lingurați puțin peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)