Piept Fiert Cu Cola

Piept Fiert Cu Cola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul fiert cu Cola. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.58 pe portie. O porție conține 379 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, conserve de roșii, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pollo a la Coca-Cola (pui fiert cu băutură Cola), Piept Coca Cola, și Carne de porc trasă cu cola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, sarea, boiaua, praful de ceapă și piperul într-un castron mic. Frecați amestecul pe toată pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Zahăr BrunZahăr Brun
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ulei cald într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti pieptul pana se rumeneste pe toate partile, intorcand cu clesti, aproximativ 7 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CleșteClește
3
Transferați carnea în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Aranjați ceapa deasupra pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Bateți împreună cola și roșiile într-un castron mare și turnați peste ceapă și piept. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă cu furculița, 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
ColaCola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Scoateți sosul din aragazul lent. Feliați carnea împotriva bobului și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate32
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista