Piept dulce-acru

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare evreiască. Încercați să faceți acasă piept dulce-acrișor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 285 de calorii, 30 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, zahăr brun, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru Hanukkah. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept dulce-acrișor, Piept dulce-acrișor și Piept dulce-acrișor.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați roșiile, ceapa, stafidele, zahărul brun, sucul de lămâie și usturoiul.
Se toarnă jumătate într-un 4- sau 5-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Presărați carnea cu sare și piper.
Transferați în aragazul lent. Acoperiți cu amestecul de roșii rămas. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți pieptul pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Grasimea degresata din sucurile de gatit. Tăiați carnea subțiri peste bob.
Serviți cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Brisket. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.