Piept De Vită Picant

Piept De Vită Picant
Piept de vită picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă $ 2.86 pe portie. O porție conține 499 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pieptul de vită, sosul worcestershire, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Tender Tangy, Piept Dulce Și Picant, și Piept Picant Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați următoarele nouă ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30-40 de minute.
3
Așezați pieptul într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Adăugați 3 căni de sos. Se acoperă și se coace la 350 de ore timp de 4 ore sau până se înmoaie, ungându-se ocazional. Grăsime degresată. Pentru a servi, feliați subțire peste cereale. Se acoperă cu sosul rămas, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Biltmore Estate Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Biltmore Estate Syrah
Biltmore Estate Syrah
Bun Gura-simt, catifelat, frumos taninuri rotunde. Finisaj picant și fructat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții14
Scor De Sănătate15
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista