Piept De Vită La Grătar Cu Zippy

Piept De Vită La Grătar Cu Zippy
Zippy carne de vită la grătar piept ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $ 3.4 pe portie. O porție conține 439 calorii, 48G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scumpe pentru Hanuka. Un amestec de zahăr, piept de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită La Grătar, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de grătar, într-o cratiță mare, combinați primele 13 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură. Se strecoară sosul, aruncând frunzele de dafin și pulpa vegetală; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Pentru marinată, într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați fumul lichid, dacă doriți, sosul teriyaki, semințele de țelină, piperul, sărurile și 1 cană de sos de grătar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați pieptul. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați sosul de grătar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
5
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Așezați pieptul pe o foaie mare de folie grea; sigilați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți la 325 timp de 3-4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Scoateți pieptul pe un platou de servire; lăsați să stea 15 minute. Reîncălziți sosul rezervat. Tăiați subțire carnea peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de orice fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finings. Este un vin mediu, proaspăt, condus de fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care arată încă unele dintre personajele vibrante minunate.Vegan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista