Piept De Vită La Grătar

Piept De Vită La Grătar
Pieptul de vită la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fum lichid, semințe de țelină, sare de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Vită La Grătar, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați praful de usturoi, sarea de ceapă și sarea de țelină; frecați peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; presărați cu fum lichid, dacă doriți. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Pentru sos, într-o cratiță mare, combinați 2 căni de apă, ketchup, ceapă, 4 linguri de sos Worcestershire, zahăr brun, oțet, semințe de țelină, piper și sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se răcește; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Așezați pieptul într-un cuptor olandez; adăugați apa rămasă și sosul Worcestershire în tigaie. Acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se coace la 325 de ore timp de 1-1/2 ore; se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Ungeti cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Coaceți, neacoperit, cu 1-2 ore mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se lasă să stea 20 de minute; feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Lava Cap Syrah. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Lava Cap Syrah
Lava Cap Syrah
Podgoria Syrah de la Lava Cap este situată pe o pantă blândă, orientată spre sud. Această locație permite prelungirea timpului de agățare, care produce aromă, aromă și tanin complet dezvoltate, rezultând vin de intensitate și adâncime. Cireșele întunecate și prunele oferă intensitate de umplere a gurii cu un indiciu de roșcovă și condimente.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate22
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista