Piept De Vită La Grătar

Piept De Vită La Grătar
Pieptul de vită la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fum lichid, semințe de țelină, sare de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Vită La Grătar, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați praful de usturoi, sarea de ceapă și sarea de țelină; frecați peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; presărați cu fum lichid, dacă doriți. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Pentru sos, într-o cratiță mare, combinați 2 căni de apă, ketchup, ceapă, 4 linguri de sos Worcestershire, zahăr brun, oțet, semințe de țelină, piper și sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se răcește; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
UmărUmăr
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați pieptul într-un cuptor olandez; adăugați apa rămasă și sosul Worcestershire în tigaie. Acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se coace la 325 de ore timp de 1-1/2 ore; se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Ungeti cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Coaceți, neacoperit, cu 1-2 ore mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se lasă să stea 20 de minute; feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Lava Cap Syrah. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Lava Cap Syrah
Lava Cap Syrah
Podgoria Syrah de la Lava Cap este situată pe o pantă blândă, orientată spre sud. Această locație permite prelungirea timpului de agățare, care produce aromă, aromă și tanin complet dezvoltate, rezultând vin de intensitate și adâncime. Cireșele întunecate și prunele oferă intensitate de umplere a gurii cu un indiciu de roșcovă și condimente.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate22
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista